activiteiten

De sporthal
Veel activiteiten vinden plaats in de sporthal. In de sporthal kan je verschillende sporten beoefenen zoals zaalvoetbal, basketbal en handbal. Maar ben je wat avontuurlijker ingesteld, dan kan je ook van een speciale klimwand gebruik maken om te leren klimmen.

De dojo
Leer verschillende vechtsporten in de dojo. Hier ligt alles klaar om de vechttechnieken te leren met behulp van een sportleraar.

De gym
Sommige activiteiten zijn alleen zinvol als je ze met een zekere regelmaat beoefend. Wil je graag aan je conditie werken, dan hebben wij een volledige gym tot je beschikking. Je kan hier cardio- of krachttraining beoefenen.

Het zwembad
Een van de vele activiteiten vindt plaats in het zwembad.  Niets is lekkerder dan na een zware inspanning een frisse duik te nemen in het zwembad. Als je wilt kun je hier je zwemdiploma behalen. Maar natuurlijk mag je ook gewoon baantjes zwemmen.

Het muzieklokaal
In het muzieklokaal staan alle instrumenten klaar om jouw muziektalent te ontwikkelen of te ontdekken. Ook hebben we een geluidsstudio.

Creatief
Ben je misschien niet zo sportief en voel jij er meer voor om iets met je handen te doen, dan kan je bij ons je creativiteit kwijt. Zo kan je bij ons vette graffiti spuiten.

 

fotodojo deHuiskamerAlmere activiteiten

Een workout in de dojo.

Bewaren